Voiko elämästä tehdä parempaa vain 22 minuutissa?

Voi – Anu's Clubissa! Katso video, Sirpa ja Barbra selventävät:

Mikä ihme on Anu’s Club?

Vuoden 2021 alussa 230 ihmistä lähti mukaan Anu’s Club: koulutukseen. Nyt Anu’s Clubilaisia, eli tuttavallisesti anuslaisia on jo 400.

Taimitarhan vetää Barbra Ala-Härkki ja Sirpa Ruikka. Se on suurvalmentajamme Jorma liskin suunnittelema, 21 mitalin omistaja.

Anu’s Club on mielen ja kehon kokonaisvaltaista käyttöönottoa. Se on tahtoa, voimaa ja sitkeyttä. Kolmen yksinkertaisen portaan avulla.

Koulutusohjelman vetää kokonaisvaltaisen mielen ja kehon hyvinvoinnin ammattilaiset, Barbra Ala-Härkki ja Sirpa Ruikka.

Mitä Anu’s Club pitää sisällään?

Anu’s Club valmennus koostuu kolmesta osasta. Valmennus kestää kerralla vain kevyet 30 minuuttia.

1. Taimitarha. Kuinka voimme kasvaa vahvaksi puuksi ellet ole joskus ollut taimi? Kaikki hyvä alkaa alusta. Taimitarha (10 min.) on Barbra Ala-Härkin ja Sirpa Ruikan suunnittelema rentoutusvalmennus. Juju on siinä että levoton mieli on hyvä saada maadoitettua. Vaihtelevia hengitysharjoitteita, meditaatiota, sisäisen vanhuksen kohtaamista, kasvojoogaa, energiavirtojen keskittämistä ja chakrojen painelua. Asiakaspalautteen mukaan tämä todellakin toimii.

2. Puhdistustauko (10 min). Maadoittunut ja avoin mieli kaipaa Taimitarhan jälkeen pikaisen viileän suihkuttelun. Voit ottaa myös kupillisen sinulle maistuvaa yrttiteetä tai -hauduketta. Valmistellaan yhdessä mieli ja kroppa uuteen nousuun.

3. Elämän eväspussi (10min). Kun mieli on taputeltu, siirrytään rohkeina ja avoimina uuteen hetkeen. Barbra ja Sirpa luotsaavat sinua elämän aallokossa, laineiden harjanteilla ja sen syvänteissä. Lyhyitä tietoiskuja, elämänviisauksia ja arjen kypsää filosofiaa. Kaikkea sitä mitä meidän elämäämme päivittäin kuuluu. Säpäkän lempeät aihepiirit vaihtelevat lihansyönnistä arkkienkeleiden tai esimiesten kohtaamiseen, huovutuksesta diktaattoreihin. Elämän eväspussin neuvoja ja oppeja voit hyvin käyttää esimerkiksi työpäiväsi aikana.

Haluatko viikon kysymyksen suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama mikä kysymys päässä pyörii. Sillä se kanssa kulkee mukanasi arjen pyörteissä. Me haluamme hemmotella sinua ja annamme yhden ilmaisen kysymyksen sinulle ja samalla saat maksuttoman uutiskirjeen.

Ilmoittaudu ⮕

"Anu's Club on ehkä ihmeellisintä mitä sadassa vuodessa on saatu aikaiseksi"